Windows Live Messenger

Windows Live Messenger voor BlackBerry

Windows Live Messenger op je BlackBerry telefoon

BELANGRIJK: Microsoft vervangt Windows Live Messenger (MSN) met Skype. Al je contacten worden automatisch overgezet. Kijk anders naar onze complete gids voor MSN en Skype voor meer informatie, alternatieven en tips.Net als Windows Live Messenger...Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

BELANGRIJK: Microsoft vervangt Windows Live Messenger (MSN) met Skype. Al je contacten worden automatisch overgezet. Kijk anders naar onze complete gids voor MSN en Skype voor meer informatie, alternatieven en tips.

Net als Windows Live Messenger voor Windows praat je met dit chatprogramma in vensters binnen een heldere interface. De kleurenschema's zijn hetzelfde als die in de desktopversie en ook in deze versie zet je gemakkelijk je status op bezet, bezig of offline.

Over het algemeen kent iedereen die de laatste 25 jaar niet in een grot heeft geleefd Windows Live Messenger. De populaire gratis chatsoftware is gelukkig ook beschikbaar voor je BlackBerry telefoon, waardoor je altijd in contact bent met je vrienden.

Na installatie is het een kwestie van aanmelden en klaar is kees. Selecteer een contact om te beginnen met kletsen. Dankzij het toetsenbord op de meeste BlackBerry telefoons zet je snel een berichtje in elkaar en ben je minder spraakzaam dan knal je er gewoon een mooie smiley tussen!

Windows Live Messenger biedt de heldere chatvensters die je gewend bent van de software op de pc en op de Mac. Dit is een fijne, compacte variant.

Meeste downloads Extensies & Tools voor blackberry

Windows Live Messenger

Download

Windows Live Messenger 10.1.0.88

Beoordelingen about Windows Live Messenger

Promotie×